Onycosolve pris – fake – sverige – bluff – test – amazon – sprej – E-bastapris!

Onycosolve pris – fake – sverige – bluff – test – amazon – sprej

4.8 (95.92%) 98 votes

Onycosolve – recensioner – prisNagelsvamp.

Eller som det heter på latin; tinea pedis.
Det låter inte speciellt roligt, eller hur? Har du någon gång känt den där stickande, kliande känslan som uppstår när du fått nagelsvamp?

Eller den där obehagliga lukten som kommer?

Onycosolve – sverige – nyttigt – apotek

Fotsvamp är en bakterie som lever i de yttersta hudlagren och angriper oftast området mellan tårna eller fotsulorna. I Sverige är det många som drabbas, man räknar med att var tionde svensk lider av besvär. Det är en åkomma som de flesta inte talar högt om, då man tror att det har med dålig hygien att göra och att behandla det kan ta tid.  Fotsvamp brukar nämligen innebära en obehaglig lukt från fötterna, klåda och irritation samt att nageln kan bli missfärgad och se väldigt sjuk ut. Rodnader kan förekomma med, och att man tappar hud mellan tårna.

PROMOTION - ONYCOSOLVE KÖP I DAG NU!

Det låter inte speciellt nyttigt, eller hur?

Onycosolve - sverige – nyttigt – apotekHur får man fotsvamp? Det är en smittsam åkomma, som sprids på badhus, i bastur, omklädningsrum och duschar. För att förhindra att få fotsvamp från första början (eller förhindra att den sprids) så finns det massor av vetenskapliga tips och trix att ta del av.

När man t.ex. tvättar sina strumpor, så ska man tvätta dem i 60 grader. Svampen klarar inte av så hög temperatur och överlever därför inte och kan inte smitta om dig den vägen. Ha inte för åtsittande strumpor och se gärna till att lufta fötterna med jämna mellanrum.

Byt strumpor varje dag, gärna efter en dusch och rengöring, så att du förhindrar så lite bakterier som möjligt att få frodas. Du bör undvika gummistövlar och hårt sittande skor, svettas man mycket så kan det gynna svampinfektioner.  Är du i allmänna utrymmen, så som badhus eller omklädningsrum, så använd gärna badtofflor.

Vad händer om olyckan redan är framme? Hur behandlar jag fotsvamp?

Ute på den svenska marknaden så finns det många olika preparat, och att veta vad man ska välja kan vara en ren djungel. Apotek och hälsokostaffärer har många  olika behandlingar att välja på, och att behöva prova det ena efter det andra kan både drabba plånboken men givetvis inte vara nyttigt för kroppen heller, eftersom många läkemedel innehåller ohälsosamma kombinationer.

Det är här vi kommer in med vårt test!

Onycosolve – köpa – funkar det – pris

Onycosolve - köpa – funkar det – prisAtt bli drabbad av nagelsvamp, är som vi sagt tidigare, inte så många som pratar om. Det är inget man kanske pratar med grannen om, eller slänger ur sig vid fikabordet på jobbet. Det anses inte som något positivt alls, men det behöver inte längre innebära ett problem. Vi började leta på nätet efter människor som hade problem med nagelsvamp och fick tidigt upp ett namn som många pratade om; Onycosolve. Vi läste oss till om personer som sa samma sak; de vart trötta på återkommande infektioner så de hade hört någon som testat denna spray, och fått omedelbara resultat!

Sprayen framtogs för att lindra de otrevliga besvär som fotsvampen kommer med.

Onycosolve både rengör och återställer nageln till dess rätta balans. Dessutom har den många andra bra egenskaper med, eftersom man inte bara behandlar det angripna området, utan hela foten, så får man i sin tur friska och glada fötter på köpet! Låter nästan för bra för att vara sant!

Produkten fanns på olika hälsokostbutiker sidor att köpa, men vi rekommenderar dig att gå till tillverkarens sida för att säkerhetsställa att du får originalprodukten hemskickad till dig, och för rätt pris
Du hittar den här: tillverkarens webbplats

Priset är både bra och prisvärt då sprayen går att använda i flera veckor. Det är en naturlig behandling som skonar dina fötter och förhindrar uppkomsten av att svampen kommer tillbaka.

Vad är fördelarna med Onicosolve jämfört med andra produkter som behandlar fotsvamp?

 • Det är en naturlig behandling. Inga gifter, utan bara naturliga läkemedel.
 • Antibiotiska behandlingar är inte nödvändiga
 • Laserbehandlingar eller behandlingar där man tar bort nageln är inte behövliga
 • Långsiktig effekt, och har en förebyggande effekt på upp till 12 månader
 • Inte bara det behandlade området påverkas, hela foten tar del av sprayens fördelar

 Onycosolve - forum – bluff - testDet är bara att titta på Onycosolves aktiva ingredienser, vad man faktiskt tillför naglarna, tårna och huden:

 • Tea Tree-olja en eterisk olja som även den använts sedan lång tid tillbaka för att ge både hår, hud och naglar vad vi behöver för att läka och växa sig starka. Den har en förmåga att förhindra svampen att utvecklas, vilket är väldigt viktigt då svampen är väldigt smittsam. En mycket viktig olja i
 • Kvanne – En stark ört som är välkänd att använda vid behandling av svamp- och bakterieinfektioner. Redan på 1300-talet var det medicinalört i Europa
 • Ek barkextrakt – en utav ingredienserna som gör att klådan och irritationerna dämpas redan tidigt i behandlingen, den minskar även lukten som kommer med fotsvamp. Just lukten är något som många tycker är genant, framför allt när man behöver ta av sig skorna hemma hos andra eller i publika utrymmen. Barkextrakt är även antiinflammatorisk, vilket gör att irritationen snabbt lägger sig.
 • Glycerin – ett naturligt medel som återfinns i de flesta hudvårdsprodukter. Produktens egenskaper är att tillföra fukt till huden, och sägs kunna dra in fukt från miljön man befinner sig i med, in i huden.

 Onycosolve – forum – bluff – test

 Varför just blev just denna produkt vald av oss för ett test?

Genom flera olika forum, artiklar och till och med träningssidor så fick vi namnet på denna spray. Många som tränar mycket och har på sig täta skor som inte släpper igenom foten att få andas, drabbades ofta av återkommande fotsvamp. Människor pratade om att de gjort behandlingar på vårdcentraler, misslyckade antibiotika-behandlingar, stått på apotek och valt ut receptfria behandlingar efter behandlingar, men de mesta vittnade om samma sak, fotsvampen försvann inte, alternativt att det försvann för en liten period, men snabbt kom tillbaka igen.
Och ju äldre man blir, desto svårare är det att behandla då nageln växer långsammare med åren.

Eftersom många tror att naturläkemedel bara är bluff och båg, så såg vi att många var skeptiska till att prova sprayen, men alla som testade den återkom och var så tacksamma för hur snabbt de blev av med fotsvampen och kunde fortsätta sina liv på gymmet och duscha utan att skämmas.

Nyheten om Onycosolve spred sig fort bland forumen, med bara positiv feedback!

Även på gymmen börjades det pratas om sprayen. Onycosolve visade sig både göra fötterna glada och alla påpekade tydligt att de bara behövt göra en behandling, utan nya angrepp.

 Onycosolve - forum – bluff - test

Artikel efter artikel, forum efter forum sa samma sak; Sprayen lindrade besvären fort, svampen försvann och fötterna fick en stor, märkbar förbättring på både hud, naglar och sprickor. Klådan dämpades redan i början av behandlingen och den obehagliga doften dämpades märkvärt fort.

Onycosolve recension – fake

Det fanns lite kommentarer från de som nyligen provat Onycosolve:

Gunnar 65

  Jag fick besvär på äldre dar, och det var svårbehandlat då det satt långt bak under nageln.Jag fick besvär på äldre dar, och det var svårbehandlat då det satt långt bak under nageln.

Fick tips av min dotter som jobbar inom dermatologi. Bästa jag gjort!

PROMOTION - ONYCOSOLVE KÖP I DAG NU!

Oliver 25

 Hur pinsamt är det inte att 25 år drabbas av återkommande fotsvamp?Hur pinsamt är det inte att 25 år drabbas av återkommande fotsvamp?

Min flickvän blev tokig på mig då doften störde henne när vi skulle sova. Läste på lite och såg namnet på flera nätsidor och beställde hem från tillverkarens hemsida tillverkarens webbplats och fick hem det snabbt och prisvärt. Nu kan min tjej till och sova bredvid mig! 

Kicki 34

  Jag går mycket på gym, och duschar alltid i gymmets dusch. Det är otroligt pinsamt att behöva visa mina angripna fötter och efter ett träningspass är inte fötterna så fräscha ändå. Min kompis tipsade mig Onycosolve, och jag böjade behandlingen och genast dämpades lukten och klådan försvann. [/vc_message]<div class="vc_message_box vc_message_box-standard vc_message_box-rounded vc_color-"orange"">
	<div class="vc_message_box-icon"><i class=""fa"></i>
	</div></div>
Jag går mycket på gym, och duschar alltid i gymmets dusch. Det är otroligt pinsamt att behöva visa mina angripna fötter och efter ett träningspass är inte fötterna så fräscha ändå. Min kompis tipsade mig Onycosolve, och jag böjade behandlingen och genast dämpades lukten och klådan försvann.

Patrik 54

Som chef på ett kontor så kan man inte precis ta av sig skorna när klådan är som värst.Som chef på ett kontor så kan man inte precis ta av sig skorna när klådan är som värst.

Jag gjorde behandlingen under helgen (trots att jag egentligen tror att naturläkemedel är fake) och när nästkommande arbetsvecka startade så kändes det redan mycket bättre. Jag kunde koncentrera mig på mina arbetsuppgifter, inte hur mycket det kliade eller om det luktade

Onycosolve – amazon – recensioner- resultat

Onycosolve recension - fakeProdukten finns att hitta lite överallt på nätet, Ebay, Amazon (som snart etablerar sig i Sverige) eller svenska sidor som Blocket, Tradera eller lokala ehandelssidor, men när vi testade den så var vi väldigt noga med att köpa den från tillverkarens egen hemsida; något vi alltid rekommenderar att man gör för att dels kunna få originalet, men även som en form av garanti. Vi köpte den härifrån: tillverkarens webbplats

Vår testperson har i flera år lidit av fotsvamp till och från, och gjorde till och med en smärtfylld behandling där de tog bort hela nageln på vårdcentralen. Men när nageln växte tillbaka så kom även fotsvampen tillbaka, omgående.
Vid behandling av Onycosolve dämpades symptomen omgående, och inte bara har fotsvampen försvunnit, eftersom det är naturliga oljor i produkten så blev hela foten len och mjuk, sprickorna lindrades och nageln började genast växa ut utan missfärgning.

PROMOTION - ONYCOSOLVE KÖP I DAG NU!

Onycosolve recension - fakeHur ska man använda Onycosolve?

Det är viktigt att man följer instruktionerna som kommer med sprayen, och helst ska du upprepa proceduren 2-3 gånger om dagen för bästa effekt.

 • Börja med att rengöra dina fötter, dvs hela foten och inte bara området som är angripet.
  Någon form av rengöring är att föredra; t.ex. mild tvål utan parfym. Se till att fötterna sedan är torra, använd en ren handduk.
 • Spraya noggrant på det utsatta området du vill behandla först, massera försiktigt vid området där svampen finns och sedan tå för tå. Avsluta med att massera in hela foten, så oljorna går in i huden i hela foten.

Du kommer inom 7 dagar att börja märka resultat, men många upplever att symptomen dämpas tidigare än så. Som vår testperson ovan sa ”Jag ser bara fördelar med detta, och skulle rekommendera det till alla!” En av alla recensioner vi kan stå för!

Tänk alltid på att vara extra noga med hygienen, råden som finns längst upp i artikeln kan hjälpa oss alla att minska spridningen.

Hälsa

8 Comments
 1. Reply
  Olivia December 14, 2018 at 9:44 pm

  För ett tag sedan var jag hos läkaren och tog bort min nagel på stortån, men när den växte tillbaka så var svampen tillbaka. Jag behöver verkligen något som fungerar, vågar man tro på detta?

  • Reply
   Kristoffer December 17, 2018 at 8:41 am

   Jag undrar detsamma!

   • Reply
    Linnea December 19, 2018 at 6:00 am

    Jag har med gjort samma behandling och fick tillbaka svampen. Min kompis som jobbar som dermatolog beställde hem till mig, och jag påbörjade behandlingen och genast märkte jag skillnad! –

 2. Reply
  Zacharias December 22, 2018 at 3:40 am

  Hur ska man våga sig på att prova ”naturliga läkemdel” när det finns så mycket i dag som bara är bluff? –

  • Reply
   Sessan December 22, 2018 at 4:32 am

   jag kände samma sak, naturliga läkemdel har aldrig hjälpt mig innan, att behöva investera i nytt kändes inte bra. MEN.
   Jag ångra mig inte, jag är så glad att jag provade en sak till! Den obehagliga klådan är som bortblåst, nageln är på väg ut, utan missfärgning och lukten är glömd!

 3. Reply
  Karl December 22, 2018 at 5:06 pm

  Varför ska jag köpa den på tillverkarens sida när jag kan hitta den på ett annat ställe billigare?

  • Reply
   Josefin December 11, 2018 at 7:41 pm

   Jag har använt Onycosolve själv, och ville köpa en till min pappa som behövde en behandling. Jag var själv så dum att jag köpte den på en billigare site, men verkade ha fått en kopia. Min pappa fick en allergisk reaktion, och när jag jämförde ämnena var det helt annat. Köpte en ny flaska från tillverkarens sida och pappa blev både av med fotsvampen och slapp en reaktion!

 4. Reply
  Oliver December 22, 2018 at 7:42 pm

  Jag sköter min hygien bra, men blev troligtvis smittad någon gång när det var inne med att bada bastu på lördagarna med de gamla gubbarna i klubbstugan. Jag har haft fotsvamp till och från i några år, och det blir frustrerande när man tror det försvunnit för att sedan återkomma efter några veckor.
  När jag beställde Onycosolve så gjorde jag behandlingen och nu 12 månader senare är jag fortfarande symptomfri!

  Jag hade förberett mig på att ha det till och från för resten av livet, men nu kan jag tänka på annat istället! Mindre fotsvamp åt det svenska folket!

Leave a reply